KIVO ook komende drie jaar Premium Partner van HV KRAS/Volendam

KIVO ook komende drie jaar Premium Partner van HV KRAS/Volendam

dinsdag 23 januari 2024

De verlenging en tevens verhoging van sponsoring is een prachtig teken van vertrouwen in het partnership en koers van de vereniging. De vernieuwde overeenkomst is niet alleen een positieve impuls voor de sportieve toekomst van HV KRAS/Volendam, maar benadrukt ook de betrokkenheid van KIVO bij de lokale sportgemeenschap. Voorzitter Piet Kes en Algemeen Directeur Robert Kwakman kwamen samen bij het hoofdkantoor van de KIVO om het contract te ondertekenen. 

Robert Kwakman namens KIVO: “Met trots en vertrouwen continueren wij onze sponsoring met HV KRAS/Volendam, want in de synergie tussen KIVO en de handbalvereniging herkennen we gedeelde waarden en een gedeelde ambitie. Beiden streven we naar duurzaam succes en zijn we vastberaden om de top van Europa te bereiken. Een partnership gebouwd op gelijkgestemde visies, waarin kracht, ambitie en duurzaamheid hand in hand gaan” 

Voorzitter Piet Kes is verheugd met het verlengen van de overeenkomst: “Wij zijn heel enthousiast, dat juist zo’n sterk, succesvol Volendams bedrijf als KIVO vertrouwen toont in waar wij mee bezig zijn. We kijken uit naar de toekomst en het voorzetten van de lange, succesvolle partnership met een prachtig bedrijf als KIVO!” 

KIVO Flexible Plastics is momenteel één van de grotere producenten van PE folie in Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Volendam. KIVO zet zich vol overgave in voor een duurzame toekomst door de transitie naar milieuvriendelijke plastic verpakkingen. Als pioniers in de branche onderscheidt KIVO zich door actief gebruik te maken van gerecycled materiaal uit eigen fabriek REKS (samen met Kras Recycling). Deze gedurfde stap richting circulariteit illustreert de toewijding van KIVO aan duurzaamheid, waarbij ze niet alleen de verpakkingsindustrie herdefiniëren, maar ook bijdragen aan een groenere en meer circulaire economie.