Kwakman Groep breidt sponsoring bij HV KRAS/Volendam uit!

Kwakman Groep breidt sponsoring bij HV KRAS/Volendam uit!

donderdag 19 oktober 2023

De afgelopen drie seizoenen kon je het logo al zien schitteren op de trainingspakken van de Heren opleiding. Maar de komende drie jaar is Kwakman Groep door de hele vereniging terug te vinden. Het Volendamse Bouwbedrijf wordt broekjes sponsor van alle jeugdteams.

Voorzitter Piet Kes is blij met deze ontwikkeling: “Bij HV KRAS/Volendam willen we altijd vooruitkijken. Het is dan ook prachtig om te zien dat een familiebedrijf als Kwakman Groep na drie jaar niet alleen besluit om door te gaan maar ook de sponsoring uit te breiden. We hebben de afgelopen jaren als club veel geïnvesteerd in de jeugdopleiding en het is geweldig dat Kwakman Groep deze ambitie deelt”

Jaap Buijs (directeur) namens Kwakman Groep: “We zijn trots op onze handbalvereniging. Met de Heren staat HV KRAS/Volendam op nummer 1 in de BENE-League, een indrukwekkende prestatie. Gelukkig wordt jong talent in Volendam voldoende perspectief geboden om sportieve ambities waar te maken. Als bedrijf zijn we sterk gemotiveerd om daar met financiële steun aan bij te dragen. The only way is up!”

Kwakman Groep is een collectief van bedrijven, met ieder een eigen expertise in droge afbouw, natte afbouw en interieur. Stuk voor stuk specialisten, werkend vanuit hun eigen focus, structuur en ritme. Maar met gezamenlijke doelen en een gedeelde visie; samen met onze opdrachtgevers werken aan vooruitgang in de bouwkolom.

Kijk voor meer informatie op www.kwakmangroep.nl