July Kemper blijft Garage Kil/Volendam Dames 1 trouw

July Kemper blijft Garage Kil/Volendam Dames 1 trouw

maandag 29 april 2024

Opbouwster July Kemper blijft bij Garage Kil/Volendam Dames 1 voor het volgende seizoen

Garage Kil/Volendam Dames 1 is verheugd aan te kondigen dat opbouwster July Kemper haar toewijding aan het eerste damesteam van Volendam zal voortzetten voor het komende seizoen. Met haar kracht en positieve instelling is zij een grote waarde voor het team.

July Kemper heeft zich bewezen als een sleutelspeler en streeft ernaar om in het nieuwe seizoen een nog prominentere rol te vervullen binnen het team. Ze kijkt met groot enthousiasme uit naar de samenwerking met de nieuwe staf en is vastbesloten om te profiteren van hun rijke ervaring en expertise.

"Na het werken met verschillende trainers heb ik van elk van hen iets geleerd. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de samenwerking met Debbie en de rest van de nieuwe staf. We gaan er vol voor! Al vind ik het ook stiekem wel een beetje spannend."

De club verwelkomt het voortzetten van de samenwerking met July en is ervan overtuigd dat haar aanwezigheid het team zal versterken en bijdragen aan het behalen van succes in het komende seizoen.

Jenny Hoogland namens de topsportcommissie dames: "July is een essentiële speler voor ons team. Haar positieve houding werkt aanstekelijk en we hopen dat dit een positief effect zal hebben op het team in het komende seizoen. Wij zijn in ieder geval erg blij met haar commitment."