Terug naar de bron: Lars van Driel versterkt opnieuw KRAS/Volendam

Terug naar de bron: Lars van Driel versterkt opnieuw KRAS/Volendam

dinsdag 07 mei 2024

Volendammer Lars van Driel keert na een omweg via Handbal Houten, KV Sasja uit Antwerpen en Herpertz Bevo Hc uit Panningen terug naar zijn roots bij KRAS/Volendam. Na een volledige jeugdopleiding bij Volendam te hebben doorlopen, is hij verheugd om weer terug te zijn waar het allemaal begon. Met een hernieuwd contract in zijn handen kijkt hij vooruit naar het spelen voor de hoofdmacht van Volendam.

"Het voelt als thuiskomen," zegt Van Driel.

"Ik hoop dat we samen als team kunnen strijden voor de prijzen, iets waar ik vroeger alleen van kon dromen toen ik nog als supporter op de tribune zat. Na vier jaar van omzwervingen ben ik enorm enthousiast om weer het oranje shirt te dragen en mijn talent te laten zien."

Deze terugkeer markeert een belangrijk hoofdstuk in de carrière van Lars van Driel, en het is duidelijk dat zijn hart altijd bij Volendam is blijven liggen.

Geert Hinskens is blij met de aanvulling van Lars.

"Lars is een product van onze eigen jeugdopleiding. Soms is het noodzakelijk voor de ontwikkeling van een talent om bij andere clubs ervaring op te doen. Maar we houden altijd onze eigen jongens in de gaten. Lars heeft zich inmiddels bewezen bij zijn vorige clubs, en daarom zijn we verheugd met zijn terugkeer. We kijken uit naar de mooie stappen die we samen kunnen zetten. Met zijn lengte van 1.93 meter en zijn uitstekende schot is hij een gevaarlijke aanwinst vanaf de opbouwpositie. Zijn lengte in combinatie met zijn inzicht en schot maken hem verrassend"

HV KRAS/Volendam verwelkomt Lars van Driel en wenst hem heel veel succes!