Geen winst, wel punten dit weekend

vrijdag 01 december 2023

Afgelopen zaterdag speelden Heren 1 en Heren 2 gelijk. Dames 1 verloor.

Het herenteam van KRAS/Volendam stond sterk in de verdediging, maar door het niet benutten van vele aanvallende kansen kon Eupen blijven aanklampen. Hoewel het er tegen het einde van de tweede helft uitzag alsof Volendam de wedstrijd zou winnen, resulteerde een slordig einde in een gelijkspel.

Ook de dames hadden moeite in de aanval. Ze hielden lang stand tegen VZV, maar in de tweede helft wist VZV toch uit te lopen. Zij verloren uiteindelijk met 32-24.

Jong Volendam nam het op tegen Dynamico HS1. Met zes punten minder in de competitie was dat verschil op het veld niet te merken. Dynamico had de hele wedstrijd de overhand. Toch slaagde Volendam erin om in de laatste minuten tot een gelijke stand te komen.

Aankomend weekend spelen de drie TOP-Teams de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Het eerste herenteam speelt zaterdag om 19:00 tegen HUBO Handbal. KRAS/Volendam staat op plek vier, terwijl HUBO Handbal zich op plek tien bevindt. Dames 1 neemt het aansluitend aan de herenwedstrijd om 21:00 op tegen Westfriesland/SEW. Na het verlies van afgelopen weekend staan de dames op plek negen in de competitie. SEW staat met zes punten meer op plek zeven. Heren 2 speelt zondag om 14:00 tegen HV Quintus. Volendam bezet momenteel plek 9 met dertien punten, terwijl Quintus met vijf punten meer op plek zes staat. Voor alle drie de teams is dit de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar.

Kom naar de Opperdam om onze teams aan te moedigen!