Duo op linkeropbouw Josef en Beemsterboer blijft

Duo op linkeropbouw Josef en Beemsterboer blijft

donderdag 06 april 2017

Bij HV KRAS/Volendam wordt volop gewerkt aan de samenstelling van een zo goed mogelijke herenselectie voor het komend seizoen. Naast de eerdere aanwinsten Igor Mrsulja en Gerrie Eijlers en het blijven van Dennis Schellekens, is inmiddels ook een overeenstemming bereikt met opbouwspelers Jan Josef en Jaap Beemsterboer.

Multifunctioneel

De Tsjechische Josef is als rechtshandige opbouwer bezig aan zijn tweede seizoen. Van zijn kwaliteiten is inmiddels iedereen overtuigd geraakt. Na zijn onfortuinlijke start van het huidige seizoen, met een hardnekkige blessure, laat hij nu vrijwel wekelijks staaltjes van mooie en succesvolle acties zien. Mede vanwege zijn multifunctionele inzet op de opbouw is Jan een waardevolle speler voor het team. Josef wordt gezien als één van de beste opbouwers in de eredivisie en zijn droom om ooit in de Duitse Bundesliga te spelen is nog steeds even sterk. KRAS/Volendam hoopt dan ook dat Josef zich volgend seizoen dusdanig in de picture speelt dat hij een mooie transfer gaat maken.

Verwoestend schot

Wervershover Jaap Beemsterboer begon zijn topsportcarrière al jaren geleden bij HV KRAS/Volendam. Via de eigen opleiding stroomde de schutter in bij het eerste herenteam en is inmiddels een echte clubman geworden. Wanneer goed in stelling gebracht en de focus er is, dan is in handballend Nederland bekend dat Beemsterboer het verschil kan maken. Zijn verwoestende schot is alom bekend.

Prachtig duo

Algemeen manager Joost Ooms: “Het spreekt voor zich dat HV KRAS/Volendam verheugd is dat de samenwerking tussen de club, Jan en Jaap wordt voortgezet. Het is een prachtig duo op de linkeropbouwpositie. We werken hard achter de schermen om het team compleet te maken. De toezeggingen van Jan en Jaap zijn dan ook een mooie stap in de goede richting. De komende weken verwachten wij meer handballers van de huidige selectie aan ons te kunnen binden.”