Jaap Beemsterboer blijft te zien in het Volendamse oranje

woensdag 11 april 2018

Na Geert Hinskens (28) en Jordy Baijens (21) heeft ook Jaap Beemsterboer (25zijn contract voor volgend seizoen verlengdDe vijfentwintigjarige linkeropbouwer speelt al sinds 2011 voor de club uit Volendam. Hij heeft de gehele opleiding van de club doorlopen en is een bekend gezicht binnen de club.  

Dit seizoen is de Wervershover een onmisbare schakel binnen het team en heeft hij al meerdere malen laten zien dat hij in staat is wedstrijden te beslissen voor de club. Vrijwel iedere maand staat hij in 'het doelpunt van de maand' met een afstandsschot die in de touwen vliegt. 

Begin april leek Jaap te vertrekken bij KRAS/Volendam, maar toen bleek dit te gaan om een 1 aprilgrap. Jaap was betrokken bij een fictieve spelersruil met Samir Benghanem van Fiqas/Aalsmeer. De mensen die in de grap trapte konden toen opgelucht ademhalen en zullen nu zeker blij zijn met dit goede nieuws.  

Beemsterboer heeft de afgelopen jaren van alles meegemaakt bij de club, waaronder twee kampioenschappen. Dit seizoen wil de schutter weer voor het eremetaal gaan. "Als we door gaan zoals we nu bezig zijn kunnen we voor het kampioenschap gaan. De weg die we hebben ingeslagen voelt goed. We moeten de goede vorm zien vast te houden en dan kan het nog een heel mooi seizoen worden." 

Afgelopen week maakte Beemsterboer zijn debuut voor Oranje A. Hiermee werd hij beloond voor het goede spel dat hij de afgelopen weken liet zien. Met de verlenging van Jordy, Geert en Jaap weet HV KRAS/Volendam bepalende spelers aan zich te binden voor volgend seizoen. De aankomende weken zal duidelijk worden welke spelers zullen blijven en of er nog andere handballers worden aangetrokken.