KRAS/Volendam tegen Sasja uit op revanche na derbynederlaag

KRAS/Volendam tegen Sasja uit op revanche na derbynederlaag

donderdag 16 november 2017

Aankomende zaterdag staat er voor HV KRAS/Volendam weer een thuiswedstrijd van de BENE-League op het programma. De Volendammers strijden om 19.00 uur de Opperdam tegen KV Sasja HC.

De vorige ontmoeting was midden december van het vorige jaar. Het duel, dat gespeeld werd in België, eindigde toen in het voordeel van de Belgen: 23-22. Ook het thuisduel ging in dat seizoen verloren: 22-25. Het belooft dus weer een spannend wedstrijd te worden, waarbij de Volendammers kunnen teren op het thuisvoordeel.

KV Sasja HC staat elfde plaats op de ranglijst, met één gewonnen wedstrijd en één gelijkspel. Afgelopen weekend speelde KV Sasja HC uit tegen Wematrans/Quintus en wist toen voor het eerst te winnen: 27-34. HV KRAS/Volendam staat zevende op de ranglijst met vijf gewonnen. HV KRAS/Volendam speelde afgelopen weekend uit tegen Fiqas/Aalsmeer en liep tegen een nipte 25-23 nederlaag aan. Thuis zijn de Volendammers nog ongeslagen. De wedstrijden tegen Hurry Up (32-20), Herpertz Bevo (31-28), HUBO Initia Hasselt (32-27) en Sporting Nelo (37-32) werden allemaal overtuigend gewonnen.

Fitte selectie

Vorige week tegen Aalsmeer maakte Léon van Schie vroeger dan verwacht zijn rentree in het team van trainer Peter Portengen. Ook Maurits van Buren en Sonni de Jonge deden weer mee. Dat betekent dat Volendammers zaterdag aantreden met een volledig fitte selectie.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.