Piotr Konitz vindt in Merksem nieuwe club

woensdag 21 juni 2017

Piotr Konitz heeft in het Belgische Olse Merksem een nieuwe club gevonden. De Poolse oefenmeester tekent voor drie seizoenen bij de club die dit seizoen degradeerde uit de BENE-League.

Konitz beleefde een opwindend debuutjaar als coach van HV KRAS/Volendam. De 57-jarige trainer kende, mede vanwege veel blessureleed, een wisselende start van het seizoen. Toen de ziekenboeg eenmaal leegstroomde en hij de handballers écht wist te raken, begon het te lopen bij KRAS/Volendam. De Volendammers haalden de finale om de landstitel en streden letterlijk tot de laatste seconde mee. Favoriet OCI-LIONS bleek toch de sterkste en greep het kampioenschap. Eind januari besloten club en trainer om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.

KRAS/Volendam wil Piotr Konitz bedanken voor alle inzet voor de club het afgelopen seizoen en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging. Volgend jaar hopen wij Konitz weer te mogen begroeten in Volendam, als Merksem erin slaagt weer terug te keren naar de BENE-League.

Foto: FotoReza