Zwarthoed Schilder Jongens A1 krijgt klop van Tachos

maandag 15 januari 2018

De eerste wedstrijd na de winterstop is altijd lastig. Dat bleek ook voor Zwarthoed Schilder Jongens A1. De tegenstander afgelopen zaterdag was Tachos uit Waalwijk. De Volendammers gingen hard onderuit: 32-35.

Tachos is een sterk team waar Volendam in de uitwedstrijd flink klop van had gekregen. Dat wil je dus niet meer laten gebeuren. Er werd goed getraind de vrijdag ervoor. Maar een positief effect had het niet. Een bijzonder slechte eerste helft volgde, waarin de verdediging veel weghad van een gatenkaas en waarbij het aanvallend niet lekker liep. Met rust was de wedstrijd eigenlijk al beslist: 9-23. In de tweede helft werd er toch wat beter gespeeld en blijken de jongens toch echt wel goed te kunnen handballen. Er werd goed gespeeld in de aanval en de dekking stond een stuk beter. Tachos kon niet verder uitlopen. Een wonde was echter teveel gevraagd. De eindstand werd 32-45. Een hoop huiswerk voor de jongens.