Dames 3 Sluit Seizoen Af met Ongeslagen Status en Kampioenschap

dinsdag 26 maart 2024

Afgelopen zaterdag kwam er een opwindend einde aan het seizoen voor Dames 3 van HV KRAS/Volendam, toen zij hun laatste wedstrijd speelden. De spannende confrontatie tegen het Amsterdamse Westsite betekende niet alleen het behoud van hun ongeslagen status, maar ook de bevestiging van hun kampioenschap.

Ondanks een zenuwachtige start voor een volle tribune, herpakten de dames zich al snel na een achterstand in de eerste tien minuten. Het tweede deel van de eerste helft bracht een ommekeer, wat resulteerde in een ruststand van 17-11 in hun voordeel.

Na de rust speelden de dames met vol vertrouwen en lieten ze alle terughoudendheid varen. De verdediging stond als een muur en het scoren verliep vlot. Het seizoen werd afgesloten met een indrukwekkende 35-21 op het scorebord.

Met een ongeëvenaarde prestatie van winst in alle 18 wedstrijden van het seizoen, hebben de dames van HV KRAS/Volendam een buitengewone mijlpaal bereikt en zijn ze terecht bekroond tot kampioen!