HV KRAS/Volendam viert langdurige toewijding tijdens bijzondere ceremonie

HV KRAS/Volendam viert langdurige toewijding tijdens bijzondere ceremonie

vrijdag 15 maart 2024

In een sfeervolle bijeenkomst bij HV KRAS/Volendam werden afgelopen weekend enkele van onze meest toegewijde leden geëerd voor hun uitzonderlijke inzet en toewijding gedurende vele jaren. De ceremonie, gehouden in de kantine van Sporthal Opperdam was mooi versiert en het vereniging was als ouds warm en vertrouwd.

Voorzitter Piet Kes opende de ceremonie met een warm welkom voor alle aanwezigen en benadrukte het onschatbare belang van vrijwilligerswerk binnen onze club.

"Vandaag is een bijzondere dag waarop we enkele van onze meest waardevolle vrijwilligers willen erkennen en bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan HV KRAS/Volendam," verklaarde hij.

Een van de hoogtepunten van de ceremonie was de benoeming van de Leden van Verdienste, een eerbetoon dat wordt toegekend aan vrijwilligers die een opmerkelijke hoeveelheid tijd en energie hebben geïnvesteerd gedurende vele jaren. Twee van onze meest opmerkelijke vrijwilligers, Cor Molenaar en Cees Zwarthoed, liefkozend "Knabbel en Babbel" genoemd door onze vereniging werden eerst geeerd. Hun verhaal, dat teruggaat tot meer dan vier decennia geleden, illustreert een verhaal van onbaatzuchtige toewijding voor onze club. Cees en Cor beide begonnen beide als jeugdcoach en zijn uitgegroeid tot onmisbare krachten in verschillende aspecten van onze clubactiviteiten, variërend van het kantinebeheer, organisatie van de rommelmarkt tot het leggen van vloeren bij verschillende evenementen.

Betty Zwarthoed, de andere gewaardeerde vrijwilliger en vrouw van Cees Zwarthoed, werd erkend voor haar buitengewone bijdrage aan het kassabeleid, haar kassateam, steun voor onze manager Joost Ooms en haar brede inzetbaarheid binnen onze club, zelfs in moeilijke persoonlijke tijden. Haar veerkracht en toewijding werden met diep respect ontvangen door alle aanwezigen.

Betty, Cees en Cor van harte met jullie benoeming als Leden van Verdienste van HV KRAS/Volendam!


Naast de erkenning van de Leden van Verdienste werden ook verschillende jubilarissen gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap bij HV KRAS/Volendam, variërend van 25 tot maar liefst 60 jaar. Elk lid kreeg een speciale herinnering en een fotomoment om hun langdurige betrokkenheid te markeren.

  • 60 jaar lid:          Lies Kwakman-Smit.
  • 5O jaar lid:         Jaap Tol, Jan Kwakman 'de Brak', Joke Zwarthoed-Kwakman.
  • 40 jaar lid:          Jaap Zwarthoed, Monique Joor-Molenaar, Linda Visscher-Kwakman.
  • 25 jaar lid:          Marina Tol-Schilder, Jan Schilder, Melvin de Jong, Robert Runderkamp, Marieke Schilder.

De ceremonie eindigde met een uitnodiging voor alle aanwezigen om te genieten van een informeel samenzijn met eten en drinken, als blijk van waardering voor de onschatbare bijdrage van alle leden aan de bloei van HV KRAS/Volendam.

Deze ceremonie was niet alleen een viering van individuele prestaties, maar ook een viering van de sterke gemeenschapsgeest en de onschatbare waarde van vrijwilligerswerk binnen onze geliefde club, HV KRAS/Volendam.


  • Volg de Facebookpagina of Instagram pagina van HV KRAS/Volendam naar het videoverslag van de avond gemaakt door Jade de Bie van Jadesign.
  • Klik op de onderstaande fotos en gebruik heb pijltje aan de rechterzijde op de foto om meer sfeerinmpressies te zien.