HV Quintus verslaat Garage Kil/Volendam

dinsdag 10 mei 2022

Afgelopen zaterdag speelde Garage Kil/Volendam in eigen huis de laatste wedstrijd van de nacompetitie tegen HV Quintus. De vorige wedstrijd werd met een punt verschil gewonnen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Volendam begint sterk en laat zien wat het in huis heeft. Quintus weet niets in te brengen en de thuisploeg komt op een ruime voorsprong met een stand van 11-6. Toch weet Volendam dit niet vast te houden. Quintus zet een knop op en komt terug op gelijke hoogte. De rust wordt dan ook ingegaan met een gelijke stand van 15-15.

In de tweede helft moet Volendam echt haar schouders eronder zetten om de punten bij zich te houden. Jammer genoeg lukt het onze dames niet om de overhand te nemen in de wedstrijd. Volendam blijft goed bij, maar Quintus loopt dan toch uit door een aantal snelle breakouts waar Volendam geen antwoord op heeft. De wedstrijd eindigt met een stand van 26-33.

Aanstaande zaterdag speelt Garage Kil/Volendam om 21:00 haar eerste kruiswedstrijd tegen PCA/Kwiek in de opperdam. Kom allemaal kijken!