KRAS/Volendam onderuit tegen Hurry-Up

dinsdag 21 november 2023

Na de indrukwekkende overwinning van vorige week op Bocholt, reisde KRAS/Volendam vol verwachting af naar Zwartemeer voor de confrontatie met Hurry-Up. Helaas eindigde de avond in teleurstelling, aangezien KRAS/Volendam onnodig de zege uit handen gaf.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren fysiek intens, met een gelijke stand van 3-3 en een kleine voorsprong voor KRAS/Volendam bij 8-10. Echter, na een krachtige start kwam Hurry-Up langszij en nam vervolgens een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven. De verdediging van KRAS/Volendam leek als een open huis, en aanvallend was het tempo dermate hoog dat de toeschouwers moeite hadden om alles bij te houden.

Ondanks de uitdagingen wist KRAS/Volendam de schade bij rust nog enigszins beperkt te houden, met een stand van 20-18. De hoop op een ommekeer was nog aanwezig. In de tweede helft slaagde het team er zelfs in om terug te komen tot 20-20. Echter, door overhaaste beslissingen in de aanval en een gebrek aan alertheid in de verdediging, liep Hurry-Up uit tot een voorsprong van 29-26 halverwege de tweede helft. KRAS/Volendam bleef achter de feiten aanlopen en slaagde er niet in het tij te keren.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een teleurstellende 41-40 nederlaag voor KRAS/Volendam. De mannen bevinden zich nu weer met beide benen op de grond, een situatie die als onnodig en doodzonde wordt beschouwd. Ondanks de verliespartij wist Ephrahim Jerry zijn stempel te drukken als topscorer met 9 treffers.

Met deze bittere nasmaak zal KRAS/Volendam ongetwijfeld de komende wedstrijden aangrijpen om zich te revancheren en terug te keren naar de winnende vorm die hen vorige week nog zo succesvol maakte.