Dennis Schellekens blijft; droomduo onder de lat

maandag 20 maart 2017

Doelman Dennis Schellekens staat ook volgend seizoen onder de lat bij HV KRAS/Volendam. De 26-jarige keeper voelt het vertrouwen van de club en kijkt ernaar uit volgend seizoen te werken onder de nieuwe trainer Peter Portengen. Met het aantrekken van international Gerrie Eijlers heeft KRAS/Volendam het gedroomde keepersduo binnen.

Schellekens begon vorig seizoen aan zijn tweede termijn bij de club uit het vissersdorp. Samen met Marco Woltersom bewaakte hij het Volendamse doel. Laatstgenoemde is bezig aan zijn laatste maanden als actieve doelman. Woltersom beëindigt aan het einde van het seizoen zijn handballoopbaan.

Algemeen manager van de Volendamse club Joost Ooms is dan ook zeer tevreden met de contractverlening van Schellekens. “We beschikken zo over een ijzersterk keepersduo. Daarnaast geven zij een signaal af naar onze jeugdkeepers dat er zeer serieus wordt omgegaan met de opleiding van onze doelmannen. Samen met keeperstrainer Martijn Cappel kunnen zij iets moois neerzetten voor de keepers. Gerrie, maar ook zeker Dennis zijn een uithangbord voor handbalkeepers in Nederland. Dat zie ik als een groot rijkdom voor onze club. Deze invulling is een sterke basis voor het behalen van nieuwe successen.”