Harde werken Zwarthoed Schilder Heren A1 niet beloond tegen Aalsmeer

Harde werken Zwarthoed Schilder Heren A1 niet beloond tegen Aalsmeer

zaterdag 18 november 2017

Vorig weekend fors verloren van Sittardia uit.  Aanvallend ging prima, 29 doelpunten scoren moet genoeg zijn. Maar als je 38 doelpunten om je oren krijgt is dat echt veel te veel, dan wordt er niet goed verdedigd. Afgelopen week dus veel getraind op de verdediging. Fiqas/Aalsmeer was de tegenstander afgelopen zaterdag. En dat is altijd lastig!

De mannen begonnen scherp aan de wedstrijd. De strijd ging redelijk gelijk op, echt op voorsprong komen we niet en daardoor bleef het verschil steeds één a twee punten in het voordeel van Aalsmeer. Onze sterke punt, de aanval, liep deze wedstrijd niet goed en er worden veel vrije kansen gemist. Zelfs penalty’s gaan mis. De keren dat we paal en lat raakten waren haast niet meer te tellen. Verdedigend werd er zonder meer hard gewerkt maar het liep nog niet zoals we het op de training af hadden gesproken.

Positief was wel dat een aantal spelers eindelijk liet zien wat ze kunnen en dat er echt met name de tweede helft hard gewerkt werd. Uiteindelijk ging Fiqas/Aalsmeer er met een 29-31 overwinning vandoor. Volgend weekend naar Schiedam waar we het op gaan nemen tegen DWS.

Zwarthoed Schilders Heren A1 – FIQAS Aalsmeer: 29-31 (13-16).