Dankwoord aan alle vrijwilligers en betrokkenen rommelmarkt HV KRAS/Volendam

maandag 30 april 2018

Dankwoord organisatie

Iedereen die heeft meegewerkt aan de handbal rommelmarkt van 2018 willen wij hartelijk bedanken voor hun medewerking. Te beginnen met de bedrij­ven die de kinderattracties mogelijk maakten,  Vispaleis P.Schilder, Stukadoorsbedrijf Thames Kroon (Aris), Tegelzetbedrijf Evert Sier, Johan Tol, Administratiekantoor Runderkamp, Schildersbedrijf Evert Veerman (Job). Dankzij hen konden de kinderen overal gratis van genieten. Verder dank aan hen die de loterij wederom tot een succes maakten. Juwelier Piet Schilder Vik, Drogisterij/parfumerie Gerro en Esther,  Groente een fruithandel Leek, Zwarthoed Schilders, Marken Express, De Hollandse Markt, Slagerij Runderkamp Slobbeland, Bakkerij Ab van Pooy, Souvenirgroothandel Zwarthoed, IJssalon Cafe de Boer, Peter Smit de Aardappel/ groenteman, Souvenirwinkel All Seasons,  E & L Fietsen, Banketbakkerij Zwarthoed, Cafetaria Arnold, Ton Koning Tweewielers, SearchUser, Fysiotherapie Ruben Konijn, Schildersbedrijf Tom Schilder, ESP Tegelwerken, Mooijer-Volendam, Bowling “de Zedde”, B&T Hairdesign, Volendammer Visspecialist Amstelveen en MOP vishandel Amsterdam.

Sportkoepel wordt bedankt voor het gebruik van de attributen. Ook willen we Ab van Pooy bedanken voor de verzorging van de inwendige mens, de draaimolenploeg, de mannen van de vloer en Marco van Kras Recycling voor het verzorgen van de afvalcontainers. Natuurlijk ook een woord van dank aan de Nivo  voor alle alle publicaties en reclame. Ook onze speciale dank aan Mick Kraanverhuur voor het vervoeren van de draaimolen en garage de Groot voor het lenen van de  bus voor het ophalen van de spullen en voor het opvangen van het gat in de organisatie. Als laatste willen we iedereen bedanken die iets gegeven heeft voor de handbal rommelmarkt, iedereen die weer geweest is om iets te kopen en uiteraard alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om de rommelmarkt ook dit jaar weer succesvol te laten zijn. Wij hopen het volgende jaar weer een beroep op jullie te doen.

Organisatie rommelmarkt handbalvereniging KRAS/Volendam


Dankwoord bestuur HV KRAS/Volendam

Door handbalvereniging KRAS/Volendam is op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018 voor de 37e keer (!) een grote rommelmarkt georganiseerd in sporthal De Opperdam. Zowel buiten als binnen de hal was de sfeer weer perfect, met buiten een draaimolen en hamburgerstand, en binnen een springkussen, clown, spelletjes voor de kinderen en een aangename zithoek voor de ouderen. Centraal in de hal was alle ‘rommel’ in een toegankelijke marktopstelling uitgestald en was het druk en gezellig. Ook boven in de kantine was het goed vertoeven en de grote loterij trok wederom weer veel belangstelling. Hiermee willen we de drijvende krachten achter dit gebeuren bedanken voor hun enorme inzet: Hans en Maart Admiraal (en in memoriam Siem, die van boven meekeek), Theo Veerman, Cees Zwarthoed, Jan Sier, Lies Kwakman, Ton Doodeman, Michael en Angelique de Groot, Bert de Boer, en uiteraard alle overige vrijwilligers (jong en oud) die hun bijdrage hebben geleverd. Het was weer top!

Het bestuur van HV KRAS/Volendam.