Gezocht: vrijwilligers voor in de kantine

dinsdag 11 juli 2017

Afgelopen seizoen werden een aantal klappen uitgedeeld aan HV KRAS/Volendam en in het bijzonder aan de organisatie van de kantine. Na een kort ziekbed moest de vereniging plotseling afscheid nemen van Jaap de Bok. Kok Paco werd ziek en is inmiddels al een tijd uit zijn werk. Daarna volgde het totaal onverwachte overlijden van Siem Admiraal.

Van een andere orde, maar niet zonder gevolgen voor de kantine, is het vertrek van Cor en Vera Molenaar, die gaan genieten van hun ‘ouwe dag’.

Iedereen zal begrijpen dat het wegvallen van zoveel waardevolle mensen naast vooral pijn, ook maatregelen op het personele vlak betekent. Voor het aankomend seizoen is de kantine van de Opperdam op zoek naar vrijwilligers, die een doordeweekse avond of een paar uur in het weekend willen helpen. Horecaervaring zou mooi zijn, maar is absoluut niet noodzakelijk.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je je gelijk aanmelden, bel of mail dan naar Jaap Buijs. Telefoonnummer: 06-12 94 99 22, Emailadres: manager@handbalvolendam.nl.