Rabobank de komende drie jaar sponsor, prachtige start nieuwe seizoen

dinsdag 12 september 2017

Na de eerste overwinning in de BENE-LEAGUE is er nog meer goed nieuws bij HV KRAS/Volendam. De club heeft in RABOBANK Waterland & Omstreken een van de belangrijkste partners voor de komende jaren gevonden. Rabobank steunde de club al meerdere jaren op sociaal-maatschappelijk vlak, met het project Glashelder, de School League voor handbal op basisscholen en vorig jaar de G-Cup, een toernooi voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Lea Sterenborg-Pinxt, directeur Commercie en Erika van Hes van Marketing & Communicatie wilden nog een sterkere band opbouwen met HV KRAS/Volendam. “Niet alleen op sociaal vlak ondersteunen, waar we als bank natuurlijk trots op zijn, maar ook het topsportprogramma verder brengen is een mooi streven voor de komende jaren. Topsport heeft de meeste uitstraling lokaal, regionaal maar ook landelijk. Het eerste herenteam is een voorbeeldfunctie voor alle leden van deze bijzondere club”, aldus Sterenborg-Pinxt.

Voorzitter van de Volendamse handbalclub Piet Kes is verheugd met deze overeenkomst: “Dat Rabobank Waterland en Omstreken zich als shirtsponsor wil binden aan de club voor de komende drie jaar is een mooi gegeven. We willen HV KRAS/Volendam op alle fronten laten groeien en deze impuls maakt dat mogelijk. Het is zeer positief om te zien dat een belangrijke regionale partij zoals de Rabobank zich voor langere tijd aan de club committeert."

Rabobank Waterland en Omstreken heeft een 3-jarig contract ondertekend, waarbij de naam aan de voorkant van het nieuwe tenue zal prijken. Tevens zullen er meerdere uitingen van de bank te zien zijn rondom de wedstrijden van de Heren 1.

Op de foto ondertekenen Lea Sterenborg-Pinxt van Rabobank en voorzitter Piet Kes de sponsorovereenkomst.