Commercie

HV KRAS/Volendam is een toonaangevende handbalclub in Nederland met een rijke geschiedenis en een fanatieke achterban. Als sponsor van HV KRAS/Volendam krijgt u de unieke kans om uw bedrijf te associëren met een van de meest succesvolle handbalclubs van Nederland en uw merk onder de aandacht te brengen bij onze vele volgers en fans.

Als sponsor kunt u uw bedrijf op verschillende manieren in de schijnwerpers zetten. Zo kunt u betrokken raken bij de diverse topsportteams, jeugdopleidingen, breedtesport teams, businessclub en maatschappelijke projecten. Of natuurlijk een combinatie van verschillende zaken! 

Maar sponsoring bij HV KRAS/Volendam gaat verder dan alleen exposure. Het is een kans om de lokale gemeenschap te ondersteunen en bij te dragen aan de ontwikkeling van jong talent in de handbalsport. Als sponsor van HV KRAS/Volendam draagt u niet alleen bij aan de ontwikkeling van de handbalsport, maar ook aan de maatschappij als geheel. Door uw bedrijf te verbinden aan de club, draagt u bij aan de positieve impact die HV KRAS/Volendam heeft op de lokale gemeenschap en kunt u samen met de club werken aan een betere toekomst voor iedereen.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf te promoten, uw merkbekendheid te vergroten en tegelijkertijd de handbalvereniging te ondersteunen, dan is sponsoring bij HV KRAS/Volendam de juiste keuze voor u. Samen kunnen we de club naar nieuwe hoogtes brengen.

Sponsor worden? Neem contact op met Rick Zwarthoed via r.zwarthoed@handbalvolendam.nl