Technische Commissies

De Technische Commissie is het hoogste bestuurlijke orgaan waar alle organiserende technische onderdelen binnen HV KRAS/Volendam vallen. Onderstaand een overzicht van de rollen binnen de commissies en de bijbehorende contactpersoon.

 

Onderdeel 1: Recreatiecommissie 

Senioren recreatie teams en walking handbal worden geleid door de vrijwilligers van de Recreatiecommissie en de vertegenwoordiger van deze commissie in de Technische Commissie is voorzitter Henny Pelk.

 

Onderdeel 2: Dames Bovenbouw 

De ambitieuze teams dames worden aangestuurd door het bovenbouw steroverleg dames. Dit is een maandelijkse bijeenkomst van de hoofdtrainers en verantwoordelijken van de Dames 2, Dames A, Dames B en Meiden C. De vertegenwoordiger van dit overleg in de Technische Commissie is Bozidar Zorko. 

 

Onderdeel 3: Heren Bovenbouw 

De ambitieuze teams heren worden aangestuurd door het bovenbouw steroverleg heren. Dit is een maandelijkse bijeenkomst van de trainers en verantwoordelijken van de Heren 3, Heren A, Heren B en Jongens C. De vertegenwoordiger van dit overleg in de Technische Commissie is Janneke Ploegsma

 

Onderdeel 4: Arbitrage en Scheidsrechterszaken

Arbitragezaken (scheidsrechters, tafelwaarnemers, begeleiders en rapporteurs) wordt geleid en vertegenwoordigd door Vacature

 

Onderdeel 5: Cultuurbewaking

De technische commissie heeft 2 cultuur bewakers aangewezen: Jaap Tol en Claus Veerman. Zij zijn verantwoordelijk voor de club cultuur bewaking binnen de vereniging. En fungeren tevens als mediators bij technisch gerelateerde escalaties.

 

Onderdeel 6: Bestuur HV KRAS/Volendam

Het bestuur wordt vertegenwoordigd door Joost Ooms die ook de formele taak heeft de commissie te leiden en voor te zitten.

 

Onderdeel 7: Wedstrijdsecretaris & Notulist

Sandra Steur fungeert als notulist tijdens vergaderingen van de Technische Commissie.

 

Onderdeel 8: Topsportcommissie 

HV KRAS/Volendam werkt aan de formalisering van een topsportcommissie die zich bezig houd met Dames 1, Heren 1 en Heren 2. Deze commissie staat onder leiding van Janneke Ploegsma.

 

Onderdeel 9: Onderbouwcommissie

Onderbouw teams (alles t/m de D-jeugd) worden geleid door de vrijwilligers van de onderbouwcommissie en de vertegenwoordiger van deze commissie in de Technische Commissie is voorzitter Joan Scherpenzeel.

 

Onderdeel 9: Jeugdplan

HV KRAS/Volendam blijft zich ontwikkelen en recentelijk begonnen met het opstarten van een jeugdplan. Dit wordt geleid door Martijn Cappel