KOM handballen Promotietour

HV KRAS/Volendam Stimuleert Handbal en Jeugdontwikkeling

HV KRAS/Volendam vervult met trots de rol van hoeksteen binnen de gemeenschap, waar handbal voor jong en oud toegankelijk is. Als een van de vooraanstaande handbalverenigingen in Noord-Holland, is het onze missie om de sport voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, bereikbaar te maken. Dit streven komt niet alleen tot uiting in onze lage lidmaatschapskosten, maar ook in onze diepgaande betrokkenheid bij de ontwikkeling van de jeugd.

Terwijl we onze kosten laag houden, begrijpen we ook dat het ondersteunen van de jeugd in het nastreven van hun sportieve dromen van cruciaal belang is. Daarom streven we naar sterke commerciële plannen en het aantrekken van sponsoren om hoogwaardige faciliteiten en programma's aan te bieden aan de jeugd, en om HV KRAS/Volendam te handhaven als een vooraanstaande handbalvereniging in Nederland.

Om deze ambitie handen en voeten te geven, is een werkgroep opgericht genaamd "Hartvoorhandbal". Deze werkgroep, samengesteld uit vrijwilligers vanuit de vereniging, zet zich in om deze plannen te realiseren.

In lijn met deze toewijding heeft HV KRAS/Volendam een nieuw initiatief gelanceerd om handbal te promoten in de Gemeente Edam-Volendam. Dit omvat een breed scala aan activiteiten, zoals handbalclinics, initiatieven met handbal in de wijk, een schoolhandbaltoernooi en diverse jeugdevenementen. Door deze programma's te organiseren, willen we niet alleen de bekendheid van handbal vergroten, maar ook de betrokkenheid van de jeugd bij de sport stimuleren.

Dit project, genaamd "KOM Handballen", is een knipoog naar de wijken in Volendam, die "Kom’n" worden genoemd in het lokale dialect. Het verwijst ook naar de vraag naar nieuwe leden die mogelijk in de toekomst lid zouden kunnen worden van de vereniging.

HV KRAS/Volendam is trots om samen te werken met partners zoals het Lokale Sportakkoord van de gemeente Edam/Volendam, Rabobank Waterland en Omstreken, en Sport-koepel Edam/Volendam om dit project te ondersteunen en te realiseren.


Doelstellingen:

  • Kinderen tussen 6-15 jaar laagdrempelig kennis laten maken met handbal, waardoor ze plezier beleven aan de sport en hun motorische en fysieke vaardigheden verbeteren.
  • Deelname van kinderen aan handbalsport vergroten, met als streefdoel 40 nieuwe leden die enthousiast deelnemen aan de jeugdteams van HV KRAS/Volendam.

Met deze initiatieven en doelstellingen blijven we ons inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd en voor het behoud van handbal als een toegankelijke en geliefde sport binnen de gemeenschap van Edam-Volendam.


Mocht je ook partner willen worden van HV KRAS/Volendam neem contact op met Jordy Baijens op j.baijens@handbalvolendam.nl