Rommelmarkt

Na 2,5 jaar afwezigheid vanwege Corona is het eindelijk weer zover! De grote Koningsrommelmarkt is terug. We kunnen met een blij hart zeggen dat we komende Koningsdag weer met een vrijwilligersteam van HV KRAS/Volendam paraat mogen staan om jullie te ontvangen.

Nog een paar dagen en het is weer Koningsdag. Woensdag 27 april vindt je een veelheid aan artikelen dat ligt te wachten op de echte koopjesjagers. Van boeken en platen tot kerstartikelen. Van splinternieuwe decoratiespullen tot meubilair. Van kleding tot keukengerei! En uiteraard ook veel voor de verzamelaar. Kortom, sla je slag!

Maar heb je niets nodig, dan nog is een bezoekje aan de Opperdam meer dan de moeite waard. De Volendammer fanfare komt een aubade geven, er wordt een grote loterij gehouden met werkelijk prachtige prijzen. Verder wordt voor de kinderen (en uiteraard ook de volwassenen die dat willen) een springkussen opgebouwd.

Ben je hongerig of dorstig geworden door het geslenter langs de vele kramen met allerlei uiteenlopende artikelen, dan staat de kantine voor jullie open om iets te eten of te drinken.

Precies om 10.00 uur gaan de deuren van de Opperdam aan de Heideweg open. We zien iedereen graag op dit traditionele feest!

Dinsdag vanaf 16.00 uur begint het opbouwen, dan moet alles de zaal in worden gebracht en moeten de tafels ‘ingericht’ worden. De Rommemarktploeg is hard opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee komen helpen! Zou jij ook kunnen komen helpen? Dan kun je je aanmelden bij Hans Admiraal (0654953808) of kom gewoon gezellig naar de sporthal! De vereniging rekent op jullie allemaal!