Algemene voorwaarden

Wij verzoeken u, indien uw kind lid wordt van onze vereniging, de volgende regels in acht te nemen. 

  • Bij inschrijving dient uw kind minimaal één jaar lang lid te blijven van onze vereniging, omdat de vereniging haar bondsafdrachten en zaalhuur over een jaar in de contributie heeft verrekend. Dit geldt vóór aanvang van ieder seizoen, beginnende 1 juli van ieder jaar. Dus afmelden moet vóór 1 juli. Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap verplicht u zich tot het betalen van de nog openstaande contributie. 

  • Handbalkleding dient door uzelf te worden aangeschaft. Clubkleding is met een flinke korting te bestellen via onze webshop. De kleuren van HV KRAS zijn: oranje shirt en zwarte broek. 

  • Neem contact op met de vereniging om te weten welke eventuele wedstrijdkleding u dient aan te schatten. Deze gegevens en overige trainings- en/of wedstrijdinformatie kunt u verkrijgen via email-adres: info@handbalvolendam.nl. 

  • Indien dit formulier niet is voorzien van een handtekening (zie pag. 2), kunnen wij de inschrijving niet accepteren. Voor de leden beneden achttien jaar moet dit de handtekening zijn van één van de ouders of verzorgers/verzorgsters. 

  • De contributie zal via automatische incasso per kwartaal worden geïnd van uw IBAN-rekeningnummer: ………………………………………………………. 

 

NB: Aan de Ouders: 

HV KRAS/Volendam wijst u er op dat tijdens trainingen en/of wedstrijden van uw kind(eren) camera- en/of foto-opnames kunnen worden gemaakt. Ook is mogelijk dat uw kind(eren) met hun volledige naam in de media worden genoemd. De reden hiervoor is dat: 

  • aan de hand van bewegende beelden meer specifiek kan worden aangegeven hoe en waar uw kind(eren) zich (kan)(kunnen) verbeteren. Deze opnames zullen slechts worden bekeken door de trainer/coach en de getrainde kinderen zelf met het hierboven omschreven doel; 

  • het door technische ontwikkelingen mogelijk is om ook jeugdwedstrijden van uw kind(eren) op te nemen en rechtstreeks of achteraf in uw woning te brengen. Voor uw kind(eren) is het in het algemeen prettig en inspirerend als ouders, grootouders en overige bekenden hun handbalprestaties kunnen volgen; 

  • teamfoto’s na een goede prestatie zoals een ruim gewonnen wedstrijd en/of bij gelegenheid van een kampioenschap in de media (kunnen) verschijnen. Dit maakt kinderen trots op hun sport en heeft een wervend karakter. 

 

Door ondertekening van het aanmeldingsformulier verklaart u zich akkoord met het bovenstaande. 

 

NB: Aan de kinderen: 

Indien je de leeftijd van 17 jaar hebt bereikt (A-jeugd) moet je conform de reglementen van het NHV je Handbalmasterz (spelregeldiploma gehaald hebben. Als je lid bent van de vereniging en je A- jeugdlid wordt, zal contact met je opgenomen worden om je door dit traject te kunnen begeleiden. Het is nog leuk ook!