Jeugd sponsoractie

HV KRAS/Volendam jeugd sponsoractie

HV KRAS/Volendam is een handbalvereniging die zich richt op zowel het professionele handbal als op de ontwikkeling van jeugdige spelers. Om de jeugdleden nog meer bij de club te betrekken en om sponsors in het zonnetje te zetten, heeft de club een nieuwe jeugd sponsoractie opgezet.

Deze sponsoractie biedt sponsors de mogelijkheid om hun naam en logo te vermelden op een flyer die wordt uitgedeeld aan alle jeugdleden in de week voorafgaand aan de wedstrijd. De flyers worden tijdens de trainingen uitgedeeld door spelers uit de TOP-teams (heren 1, heren 2 of dames 1). Op deze flyer staat informatie over de wedstrijd en er is ruimte voor de jeugdleden om hun naam op te schrijven en deze in te leveren op de wedstrijddag zelf. In de rust van de wedstrijd wordt een winnaar getrokken uit alle ingeleverde flyers, en deze wint een mooie prijs die beschikbaar is gesteld door de sponsor. Indien de winnaar niet in de zaal aanwezig is zal er een nieuwe winnaar getrokken worden. 

De winnaar van de actie krijgt de prijs direct overhandigd en er wordt een foto gemaakt, die wordt gedeeld op social media samen met een bedankje aan de sponsor van die week. Ook wordt de sponsor aangekondigd in alle groepsapps van de jeugdteams en omgeroepen in de zaal tijdens de rust van de wedstrijd. En zal de uitreiking, inclusief foto en naam van sponsor, gedeeld worden op onze handbalpagina in de NiVo. 

Naast de vermelding op de flyer, hebben sponsors ook de mogelijkheid om extra klanten te werven door een coupon aan de flyer te hangen voor bijvoorbeeld korting of iets dergelijks. Op deze manier kunnen sponsors nog meer uit de sponsoractie halen.

De jeugd sponsoractie is een geweldige manier voor bedrijven en organisaties om hun naam en logo te promoten bij de jeugdleden en ouders van onze vereniging. Door deel te nemen aan deze actie, kunnen sponsors niet alleen hun bedrijf promoten, maar ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge handbaltalenten.

Dit nieuwe concept is al twee keer in actie geweest. We trapten af met Bike Totaal (zie foto) die een Shox bluetooth koptelefoon beschikbaar heeft gesteld als prijs en volgden met Be-Actice met een boksclinic voor het hele team van de winnaar en een extra toevoeging van een 5% korting op het Kids zomerkamp. Twee keer een succes! De actie werd goed ontvangen door onze jeugd en het publiek. 

Zie hier voorbeelden van flyers:

Flyer Bike totaal jeugdactie

Flyer Be-Active jeugdactie 

Ben jij geïnteresseerd in deze actie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met j.baijens@handbalvolendam.nl