Inschrijven

Wil jij je inschrijven als lid van HV KRAS/Volendam? Leuk!


Welkom bij HV KRAS/Volendam, de handbalvereniging waar je je thuis voelt! Wij zijn een van de grootste, gezelligste en succesvolste handbalclubs van Nederland, met teams voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, recreatief of competitief, bij ons kun je je handbalhart ophalen!

Wil je lid worden van onze club? Dat vinden we geweldig! Het enige wat je hoeft te doen is het volgende goed in te vullen: 

 HIER kan ik me inschrijven 


Goed om te bedenken voor je het inschrijfformulier gaat invullen:

  1. Zorg dat je een recente pasfoto hebt die je kunt uploaden. De foto wordt gebruikt voor je spelerspas, dus zorg dat je goed herkenbaar bent.
  2. Als je jonger bent dan 18 jaar, moet een ouder of verzorger het formulier ook invullen.
  3. Ben je al lid van een andere handbalvereniging, maar wil je komen handballen bij HV KRAS/Volendam? Dan is er een overschrijving nodig om dit mogelijk te maken. Een overschrijving is nodig voor leden die binnen de afgelopen 12 maanden lid geweest is van een andere handbalvereniging. Het overschrijvingsformulier is te vinden op de website van het NHV. Hier vind je ook meer informatie over dit onderwerp.
  4. Het huidige contributieoverzicht kun je hier vinden
  5. Met het insturen van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze zijn hier te vinden.

Zodra we je inschrijving hebben ontvangen en verwerkt, nemen we contact met je op om je welkom te heten bij de club. Je krijgt dan ook meer informatie over de trainingen, de wedstrijden, de contributie en de clubkleding.


We hopen je snel te zien bij HV KRAS/Volendam, de leukste handbalvereniging van Nederland!