Sponsorpakket €9,63

Draag jij H.V. KRAS/Volendam een warm hart toe en wil je de club financieel steunen? Dat kan al voor €9,63 per jaar! Voor dit bedrag ontvang je een naamsvermelding op onze site en op een sponsorbord in onze sporthal.  

Investeringen 

Met jouw eenmalige sponsoring help je onze club HV KRAS/Volendam. De opbrengst wordt gebruikt voor investeringen in onze jeugdopleiding en onze accommodatie. 

Maak kans op prijzen 

We promoten dit sponsorpakket met een ‘Promotioneel Kansspel’ waarbij we ons houden aan de ‘Gedragscode Promotionele Kansspelen’. Deelname aan het kansspel is gratis bij afname van het sponsorpakket.  

Meedoen aan het kansspel is uiteraard niet verplicht. Wil je het sponsorpakket voor €9,63 afnemen zonder kans te maken op de prijzen, meld je dan aan via marketing@handbalvolendam.nl. Wil je wel kans maken op de prijzen, dan kun je je inschrijven via volendam.verloterij.nl. In beide gevallen kost het pakket €9,63.

De hoofdprijs van het kansspel is deze Volvo XC60, mede mogelijk gemaakt door Garage Kil. Het volledige prijzenoverzicht is te vinden via volendam.verloterij.nl/prijzen