Walking handball

 

OldStars Walking Handball is een aangepaste handbalvorm waar deelnemers niet mogen rennen en zonder lichamelijk contact spelen. Deze vorm van sport is dan ook zeer geschikt om blessurevrij te blijven bewegen en is vooral gericht op 55-plussers. Bij Walking Handball gaat het niet meer om winnen, maar om te bewegen en elkaar te ontmoeten. De sport is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het maakt daarbij niet uit of je al bekend bent met de handbalsport of niet.

De trainingen van Walking Handball gaan aan de hand van het Athletic Skills Model en zijn zo ingericht dat alle activiteiten in het teken staan van bewegen en elkaar ontmoeten. Dit zodat iedereen eraan kan deelnemen.

Woensdagochtend
Iedere woensdagochtend wordt er in de nieuwe zaal van sporthal Opperdam een training in Walking Handball gegeven. Na de training is er ook een zogenaamde derde helft, waarbij iedereen nog even een kopje koffie drinkt voordat men weer naar huis gaat.

Interesse?
Wil jij meedoen met OldStars Walking Handball? Kom een keer langs op de training om een kijkje te nemen of gezellig mee te doen. U kunt ook contact opnemen met Fiona Scherpenzeel per e-mail of telefonisch via 06-83560327

 

Hieronder een filmpje van de eerste Walking Handbal training

OldStars walking handball gestart bij KRAS/Volendam - YouTube