De Week van de Scheidsrechter 2024 bij HV KRAS/Volendam

De Week van de Scheidsrechter 2024 bij HV KRAS/Volendam

dinsdag 01 oktober 2024

Aankondiging

Van 5 tot en met 13 oktober 2024 vieren we bij HV KRAS/Volendam de Week van de Scheidsrechter! Deze speciale week is bedoeld om onze scheidsrechters, juryleden en officials in de schijnwerpers te zetten voor hun onmisbare inzet.

Zonder scheidsrechters zou het handbalspel simpelweg niet mogelijk zijn. Of het nu gaat om vrijwilligers die op clubniveau fluiten of scheidsrechters die actief zijn op het hoogste niveau, we zijn hen enorm dankbaar. Dankzij hun toewijding kunnen onze teams blijven sporten en presteren.

Tijdens alle thuiswedstrijden zullen de scheidsrechters, zoals elk jaar, voorafgaand aan de wedstrijd geëerd worden met een klein gebaar van waardering. Dit is een mooie traditie die laat zien hoe belangrijk hun rol is in onze sport.

Doe mee en help ons de volgende generatie wedstrijden mogelijk te maken! 


Wil jij ook laten zien hoe belangrijk onze scheidsrechters zijn?

Gebruik de hashtag #scheidsbedankt op social media en deel jouw bedankje met een bericht, foto, of video. Of het nu gaat om een herinnering aan een mooie wedstrijd, een bedankje voor sportiviteit of een leuke anekdote, toon je waardering! Tag HV KRAS/Volendam en laat samen met ons zien dat we onze scheidsrechters niet vergeten. Samen maken we de Week van de Scheidsrechter extra bijzonder!


Meld je aan en word onderdeel van de leukste scheidsrechtersgroep van Nederland!

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om als scheidsrechter op het veld te staan? Dit is je kans! We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste scheidsrechters. Of je nu al ervaring hebt of het gewoon eens wilt proberen, wij verwelkomen iedereen met open armen. Neem contact op met Joost Ooms (klik hier) of lees meer op onze scheidsrechters pagina.