Hubo Handbal #6 te sterk voor HV KRAS/Volendam #2 (26-21)

zondag 06 oktober 2024

In een verrassende uitkomst tegen nummer 6, Hubo Handbal, heeft HV KRAS/Volendam, de nummer 2 van de competitie, met 26-21 verloren. Ondanks een sterke comeback na rust, bleek de Belgische tegenstander uiteindelijk te sterk voor de Volendammers.

Eerste helft: Veerkracht na moeizame start

Volendam begon de wedstrijd stroef en kwam binnen vijf minuten op een 3-0 achterstand. Het duurde tien minuten voordat Volendam via Robin eindelijk op het scorebord verscheen (4-1). Hubo Handbal hield echter het tempo hoog en breidde de voorsprong verder uit tot 7-3 halverwege de eerste helft.

De ploeg van Geert Hinskens wist zich terug te knokken, en dankzij treffers van onder andere Tim en Roy, stond het bij rust nog maar 13-12 in het voordeel van Hubo.

Tweede helft: Hubo Handbal loopt uit in slotfase

Na de pauze wist Volendam weer gelijk te komen op 20-20, maar Hubo Handbal liet zich niet van de wijs brengen en bleef druk zetten. In de laatste tien minuten liep de thuisploeg uit naar 24-21 en trok uiteindelijk verdiend aan het langste eind met een 26-21 overwinning.