KBK bouwgroep nieuwe Premium Partner bij HV KRAS/Volendam!

KBK bouwgroep nieuwe Premium Partner bij HV KRAS/Volendam!

woensdag 04 september 2024

HV KRAS/Volendam stapt met trots en enthousiasme een nieuw tijdperk in met KBK bouwgroep als Premium Partner! Dit Volendamse bouwbedrijf heeft met vastberadenheid besloten zijn betrokkenheid bij de vereniging te vergroten en zal vanaf het seizoen 2024/2025 een prominente aanwezigheid hebben op het wedstrijdshirt van KRAS/Volendam heren 1. Daarnaast zal het KBK-logo schitteren op de presentatiekleding en langs het veld van het eerste team.

De voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is enthousiast over deze uitbreiding van de samenwerking: “Drie jaar geleden sloot KBK zich aan als sponsor van onze prachtige vereniging, en we waren verheugd dat zo'n vooraanstaand bedrijf zich aan ons wilde verbinden. Het feit dat de sponsoring nu niet alleen wordt verlengd, maar ook nog eens wordt uitgebreid, is bijna onvoorstelbaar. Ik kijk er dan ook naar uit om hen ook de komende jaren te mogen verwelkomen in onze sporthal.”

Ron Klouwer, directeur KBK bouwgroep: “We zijn ontzettend trots om onze samenwerking met HV KRAS/Volendam verder uit te breiden en ons te verbinden als Premium Partner. Sport en ondernemerschap gaan hand in hand in onze gemeenschap. Het is fantastisch om een actieve rol te spelen in het ondersteunen van de club en haar ambities. We kijken ernaar uit om samen met de vereniging mooie sportieve successen te beleven en de komende jaren zij aan zij te staan."

Over KBK bouwgroep
KBK is een meedenkende bouwer, een gezond en stabiel familiebedrijf waar het om mensen gaat. Omdat het de mensen zijn die het doen. Ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden. Maar ook; ondernemen, oplossingen bedenken, partnerschappen aangaan, de boel strak regelen en natuurlijk mooie dingen maken. Voor de opdrachtgever en de eindgebruiker. Of dat nou een huurder is, een koper of een bewoner van een zorginstelling. Omdat zij bouwen voor mensen.

Voor meer informatie over KBK bouwgroep en hun projecten kunt u terecht op hun website: www.kbkbouwgroep.nl. Met deze nieuwe samenwerking zetten HV KRAS/Volendam en KBK bouwgroep samen de eerste stappen naar een succesvolle toekomst.