Vanavond Informatiebijeenkomst voor jeugdcoaches en begeleiders

Vanavond Informatiebijeenkomst voor jeugdcoaches en begeleiders

woensdag 02 oktober 2024

Vanavond om 19:00 organiseren Linda Haverkort en Natasja Beemsterboer namens het wedstrijdsecretariaat een bijeenkomst voor de coaches en begeleiders van de jeugdteams in de Opperdam. Het doel van deze sessie is om belangrijke informatie te delen en de samenwerking binnen de vereniging te versterken. Voor de coaches van de breedtesportteams zal dezelfde informatie later per e-mail worden verstuurd.

Tijdens de bijeenkomst worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Rol van het wedstrijdsecretariaat: Linda en Natasja zullen toelichten welke verantwoordelijkheden zij hebben en hoe zij de teams ondersteunen.
  • Rol van coaches, begeleiders en ouders: Het gesprek zal gaan over de bijdrage van iedereen aan een positief sportklimaat en het vlot laten verlopen van wedstrijden.
  • Scheidsrechters: Het belang van respect voor scheidsrechters wordt onderstreept, evenals de ondersteuning van nieuwe scheidsrechters.
  • Aangepaste spelregels: De aangepaste spelregels voor specifieke leeftijdscategorieën zullen worden toegelicht.
  • Vervoersbeleid: Er wordt besproken hoe het vervoer naar uitwedstrijden geregeld is en wat er van ouders en begeleiders wordt verwacht.
  • App voor het verplaatsen van wedstrijden: Uitleg over het gebruik van de app waarmee wedstrijden in uitzonderlijke gevallen verplaatst kunnen worden.
  • Berichten vanuit de kantine en backoffice: Er wordt een oproep gedaan aan alle leden om te beseffen dat de club op vrijwilligers draait. Iedereen draagt bij aan de verantwoordelijkheid voor de club, met specifieke aandachtspunten.

Mocht je je nog willen aanmelden, weet dat dat niet hoeft—kom gewoon langs in de Opperdam. We zullen je natuurlijk hartelijk ontvangen. Koffie en thee is gratis!

Met sportieve groet,
Het wedstrijdsecretariaat