Verslag van de eerste Super Sunday van HV KRAS/Volendam seizoen '24-'25

Verslag van de eerste Super Sunday van HV KRAS/Volendam seizoen '24-'25

zondag 29 september 2024

De eerste Super Sunday van het seizoen 2024-2025 in Sporthal Opperdam stond bol van spanning en actie, met drie belangrijke wedstrijden voor de teams van HV KRAS/Volendam. Voor een goed gevulde hal en een enthousiast publiek gaven Jong Volendam, Heren 1, en Dames 1 alles op het veld. Hoewel de resultaten wisselend waren, zorgde de steun van de supporters voor een onvergetelijke dag.


TuijpsHuysch/Jong Volendam pakt overwinning tegen BFC

De Super Sunday werd afgetrapt door TuijpsHuysch/Jong Volendam, dat de strijd aanging met BFC. Na een intens duel trokken de mannen van trainer Terry Coesel uiteindelijk aan het langste eind met een 33-30 overwinning. Dankzij deze zege is Jong Volendam een plek gestegen en bezet nu de tweede positie op de ranglijst.


KRAS/Volendam Heren 1 speelt gelijk tegen Herpertz/Bevo HC

De tweede wedstrijd van de dag, waarin HV KRAS/Volendam Heren 1 het opnam tegen Herpertz/Bevo hc, zorgde voor de nodige spanning. Volendam begon sterk en leek lange tijd op weg naar de winst, maar in de slotseconden wist Bevo toch nog de gelijkmaker te scoren. Hierdoor eindigde het duel in een 28-28 gelijkspel. Ondanks het teleurstellende resultaat in de laatste seconden, gaf het team van coach Geert Hinskens een goede indruk van hun potentieel dit seizoen.


Garage Kil/Volendam Dames 1 verliest nipt van SEW

De slotwedstrijd van de Super Sunday werd gespeeld door Garage Kil/Volendam Dames 1 tegen Westfriesland/SEW. Volendam begon uitstekend en wist SEW flink onder druk te zetten, maar in de beslissende slotfase was SEW net iets sterker en trok met 25-28 aan het langste eind. Hoewel de dames met lege handen achterbleven, toonden ze veerkracht en potentieel voor de rest van het seizoen.


Presentatie van Maurits van Buren als nieuwe Sporthal en Event Manager

In de businessclub werd ook een belangrijke nieuwe aanwinst gepresenteerd: Maurits van Buren, de nieuwe Sporthal en Event Manager. Maurits zal een sleutelrol spelen in de toekomstige ontwikkelingen rondom de sportwedstrijden, de kantine en de businessclub. Zijn aanstelling werd met enthousiasme ontvangen, en hij kijkt ernaar uit om samen te werken aan verdere groei en professionalisering.


Dank aan de supporters

HV KRAS/Volendam wil alle supporters hartelijk bedanken voor hun geweldige steun tijdens deze eerste Super Sunday. Jullie enthousiasme heeft de teams geïnspireerd en bijgedragen aan de fantastische sfeer in de hal. Samen gaan we verder op weg naar nieuwe successen!


Wil je meer weten over onze Super Sunday's neem contact op met Jordy Baijens op: j.baijens@handbalvolendam.nl

Fotografie: John Loch Fotografie Klik op de onderstaande foto's voor meer beelden