B-jeugd wint toernooi in Berkel-Enschot

B-jeugd wint toernooi in Berkel-Enschot

maandag 01 juli 2019

De Jongens B1 van HV KRAS/Volendam heeft afgelopen weekend beslag gelegd op de eerste plaats van een toernooi in Berkel Enschot. De ploeg van trainer Marco Woltersom won drie van de vier wedstrijden.

Het team was aangevuld met diverse spelers uit de C door de diverse andere verplichtingen bij de spelers. Om 11:00 speelde het team; Collin Veerman, Daniël Kant, Jonah Steur, Damian Veen, Nick Joor, Bram van Dijk, Jasper de Groot en Kees Sier hun eerste wedstrijd tegen de heren van Tachos. Er stond een team van Volendam op het veld wat net twee weken met elkaar aan het trainen is, maar dit was niet aan het spel te zien. De ene wissel na de andere wissel werd ingezet waarbij de dubbele tandem, net twee weken was getraind, vandaag zeer dodelijk voor de tegenstander was. Ook de cirkel werd continue gevonden en de wedstrijd eindigde dan ook in een ruime overwinning. Dit mede doordat de shoot outs die na de wedstrijd werden genomen er bijna allemaal ingingen. Deze punten telde mee in de score. De tweede wedstrijd tegen Tremeg stond na een half uurtje rust alweer op het schema. Deze wedstrijd leek wel een kopie van onze eerste wedstrijd en werd wederom ruim gewonnen.

De derde wedstrijd was weer tegen onze eerste tegenstander Tachos en bij ons was de vermoeidheid door mede de warmte goed te merken. Ook was Bram geblesseerd uitgevallen in de tweede wedstrijd en speelde met pijn in zijn enkel op karakter mee. Helaas hadden we maar één wissel en hadden we hem hard nodig. De wedstrijd eindigde in een kleine verliespartij. De laatste wedstrijd was weer tegen Tremeg en konden de mannen zich weer herpakken. We wonnen hierdoor de wedstrijd met een ruim verschil en ook het toernooi van de heren B. Met maar liefst een positief doelsaldo van +23 konden we weer terugkeren met een mooi resultaat.

De beker is nog onderweg aangezien we geen zin hadden om 2 uur te wachten, maar we hebben alvast de foto. Mannen bedankt voor jullie inzet en nu genieten van een welverdiende vakantie.