Belangrijke wedstrijd tegen nummer vier PCA/Kwiek

donderdag 14 februari 2019

Garage Kil/Volendam kan in een thuiswedstrijd tegen PCA/Kwiek het onderlinge verschil met twee punten vergroten. Met beide dertig punten wordt dit een belangrijke wedstrijd om die mooie derde plek te behouden. De Volendammers staan door een beter doelsaldo één plekje hoger dan de Raaltenaren.

Kwiek won de afgelopen twee wedstrijden van B&B Healthcare/Hercules (38-21) en Fortissimo (24-25). Daarvoor verspeelden de dames uit Raalte twee dure punten tegen de nummer negen DSS (25-28). De vorige ontmoeting tussen Volendam en Kwiek was tot de laatste seconde spannend. Uiteindelijk trokken de Raaltenaren aan het langste eind en wonnen zij thuis met 29-28.

Garage Kil/Volendam dat de afgelopen wedstrijden goede resultaten boekte tegen HV Quintus 2 (34-25) en Anytime Fitness/BFC (26-25) is al geplaatst voor de nacompetitie. Op een mindere wedstrijd tegen Z.A.P. na zijn de dames bezig aan een goede reeks. De wedstrijd belooft er één te worden met veel strijd. Het startsignaal wordt zaterdag om 19 uur gegeven in sporthal Opperdam.

Foto: Fred Mol