Steun Garage Kil/Volendam in cruciale fase

woensdag 12 februari 2020

Voor de handbalsters van Garage Kil/Volendam staat een drukke en belangrijke week te wachten. Na bijna drie handbalvrije weken spelen de oranjehemden binnenkort twee wedstrijden in drie dagen.

Achtste finales
Op donderdag 13 februari komt de damesselectie voor het eerst dit seizoen in actie in het bekertoernooi. Als Eredivisionist stroomt de ploeg vanaf de achtste finales in, waar het op bezoek gaat bij Misker/E&O. De Drenten komen uit in de Eerste Divisie en bezetten daar momenteel de tiende plaats. In sporthal Angelslo begint de midweekse wedstrijd om 20:30 uur.

Ontknoping Eredivisie
Een paar dagen later staat de laatste reguliere speelronde van de Eredivisie op de rol. Garage Kil/Volendam neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Geonius/V&L. De Volendamse handbalsters hebben plaatsing voor de kampioenspoule - en tegelijk het ontlopen van nacompetitie voor handhaving - in eigen hand. Wel moeten de Limburgers dan verslagen worden. De wedstrijd begint zaterdag om 20:00 uur in sporthal Opperdam. Klik hier voor informatie over de kaartverkoop.

Foto: Fred Mol