Garage Kil langer verbonden aan Volendamse dameshandbal

Garage Kil langer verbonden aan Volendamse dameshandbal

dinsdag 26 november 2019

Garage Kil blijft langer verbonden aan het dameshandbal in Volendam. De hoofd- en naamsponsor van het eerste damesteam verlengde onlangs het contract bij de kersverse eredivisionist met twee jaar.

Het sponsorschap begon twee jaar geleden, toen de handbaldames nog in de Tweede Divisie speelden. Onder de naam Garage Kil/Volendam promoveerden de oranjehemden nog twee keer en komt het team inmiddels uit op het hoogste niveau: de Eredivisie. Hier komt de naamsponsor ook landelijk onder de aandacht. 

"Wij kwamen via Loege Schilder in contact met KRAS/Volendam", vertelt Sammy Groot, in- en verkoopadviseur van Garage Kil. "Op dat moment waren we al aan het kijken of we qua sponsoring iets konden doen in de gemeente. We wilden namelijk graag iets terug doen voor de gemeenschap. Het dameshandbal was daarbij een mooie kans. De sport wordt in Volendam namelijk ook goed gevolgd."

Groot ging met collega's van Garage Kil langs bij een wedstrijd van de handbaldames en keek daar zijn ogen uit. "Het was helemaal nieuw voor mij en iets heel anders dan voetbal. Het is mooi om te zien hoe erg het gegroeid is. We zitten geregeld op de tribunes en vinden het altijd hartstikke leuk. De handbaldames betrekken ons ook erg bij het team, wat het extra leuk maakt. We zijn blij dat we als bedrijf zoiets kunnen ondersteunen."

Services
Garage Kil is gelegen aan de Julianaweg 129 in Volendam. Het pand is voorzien van de nieuwste systemen zoals meerdere hefbruggen, een hypermoderne richtbank, een heuse bandenstraat en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen. Vanuit deze locatie worden alle klanten met veel plezier op hun wenken bediend en wordt er continue gewerkt om de services te verbeteren, deze uit te breiden en om meer gemak te bieden door particulieren en bedrijven compleet te ontzorgen.

Klik hier voor de website van Garage Kil