Garage Kil/Volendam ontvangt Quintus

vrijdag 10 januari 2020

Garage Kil/Volendam speelt aanstaande zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Op 11 januari is HV Quintus om 19:00 uur de tegenstander in sporthal Opperdam.

Vorige week leed Garage Kil/Volendam een nederlaag bij runner-up Cabooter Group/HandbaL Venlo. De Volendammers begonnen de wedstrijd te enthousiast, waardoor er geen rust in het spel kwam. De Noord-Limburgse dames stonden bij rust dan ook met 17-11 voor. Volendam schoot na de pauze wel goed uit de startblokken en kwam bij 18-18 langszij. De oranjehemden lieten in de tweede helft een beter gezicht zien, maar zagen de opponent uit Venlo met 32-26 winnen.  

Strijd om de vierde plaats
HV Quintus verloor afgelopen weekend in eigen huis met 19-23 van JuRo Unirek/VZV. Hierdoor blijft Quintus op de vierde plaats staan en is de voorsprong op de nummer vijf, Garage Kil/Volendam, niet groter geworden. Bij een Volendamse zege wordt het gat van vijf punten verkleind naar drie.

Winst in uitwedstrijd
Garage Kil/Volendam won de eerdere ontmoeting met HV Quintus. Op een doordeweekse avond in Kwintsheul werd het na een spannende slotfase 22-23. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck zal er opnieuw alles aan doen om, dit keer voor eigen publiek, de punten in de wacht te slepen. De bezoekers uit Zuid-Holland zal zich op zijn beurt willen revancheren. Het belooft een mooie wedstrijd te worden voor de handballiefhebbers.

Tickets
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van sporthal Opperdam.

Livestream
Niet aanwezig bij het duel in sporthal Opperdam? De verrichtingen van Garage Kil/Volendam zijn ook te volgen via een livestream.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
Garage Kil/Volendam - HV Quintus
JuRo Unirek/VZV - OTTO Work Force/VOC Amsterdam
Westfriesland/SEW - Boer’n Trots Kaas/DSVD
Geonius/V&L - Borhave
Fit & Fun/Voorwaarts - Cabooter Group/HandbaL Venlo