Info kaartverkoop: Green Park Aalsmeer - KRAS/Volendam | Zaterdag 25 mei

donderdag 23 mei 2019

De strijd om de landstitel barst komende zaterdag los in Aalsmeer. De mannen van Peter Portengen openen de Best of Three aanstaande zaterdag om 20 uur tegen Green Park Aalsmeer in sporthal De Bloemhof. De return wordt op zondag 2 juni om 16 uur in sporthal Opperdam gespeeld. Een eventuele derde wedstrijd wordt in het weekend van 8 en 9 juni gespeeld.

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijd in sporthal De Bloemhof moeten rechtstreeks bij Green Park Aalsmeer besteld worden. De prijzen voor kaartjes zijn als volgt:
- Volwassenen: €13,50
- Jeugd en 65+: €8,50

Let op: hier komt nog €0,55 euro transactiekosten bij.

Klik hier om kaarten te bestellen!

Supportersbus

KRAS/Volendam organiseert een supportersbus die rechtstreeks naar Aalsmeer zal rijden. De ticketprijs voor deze bus bedraagt €10,- per persoon en dit staat los van het toegangsbewijs voor de wedstrijd. De kaarten kunnen besteld worden bij Betty Zwarthoed via bettyzwarthoed@hotmail.com. Deze bus rijdt om 18.30 uur rechtstreeks vanaf sporthal Opperdam rechtstreeks naar Aalsmeer. Echter zal dit initiatief alleen bij voldoende animo worden doorgezet.

Eigen vervoer

Ook is het mogelijk om met eigen vervoer naar sporthal De Bloemhof af te reizen. Het adres is Hornweg 187, 1432 GH Aalsmeer.

Dranken

Ook willen wij de supporters van KRAS/Volendam erop wijzen dat het is niet is toegestaan om dranken mee de wedstrijdzaal in te nemen. 

Foto: Jarrik Bijsterbosch