KRAS/Volendam bekert verder

KRAS/Volendam bekert verder

dinsdag 18 februari 2020

HV KRAS/Volendam heeft dinsdag de kwartfinales van de NHV Beker bereikt. De ploeg van trainer Hans van Dijk was in het Radboud Sportcentrum in Nijmegen met 23-42 te sterk voor tweededivisionist Ha-Stu. Ognjen Lekovic keerde terug van een blessure dat hem enkele wedstrijden aan de kant hield.

De Volendammers wisten het duel na een kwartier naar hun hand te zetten. Bij een stand van 8-9 bouwden de oranjehemden de marge met zeven treffers op rij uit naar 8-15. Aan de hand van de veelscorende Robin Jansen - goed voor twaalf treffers - liep KRAS/Volendam uit naar 16-26 en niet veel later naar een 23-42 eindstand. Ook Jorn Smits (zes goals), Robin Nagtegaal, Erik Blaauw en Jordy Baijens (allen vijf goals) waren goed op schot.

Kwartfinales
Door de overwinning op de Nijmegenaren dringt KRAS/Volendam door naar de kwartfinales van het bekertoernooi. Binnenkort volgt de loting voor de volgende ronde.

Ha-Stu - HV KRAS/Volendam 23-42 (13-19)
Scores KRAS/Volendam:
Gerrie Eijlers, Dennis Schellekens; Robin Jansen 12, Jorn Smits 6, Robin Nagtegaal 5, Erik Blaauw 5, Jordy Baijens 5, Florent Bourget 4/1, Collin de Vette 3, Tim Claessens 1, Ognjen Lekovic 1, Jeroen Roefs, Jort Neuteboom, Leon Geus, Sander Visser.