KRAS/Volendam moet hoop in leven houden tegen Bevo

vrijdag 08 februari 2019

Voor HV KRAS/Volendam staat morgen de thuiswedstrijd tegen Herpertz Bevo Hc op het programma. Om de nummer vier van de BENE-League nog enigszins in het vizier te houden is een overwinning noodzakelijk voor de Volendammers.

De Limburgers zijn niet goed aan het nieuwe jaar begonnen. De eerste wedstrijd van 2019 werd nipt met 30-31 verloren van laagvlieger JD Techniek/Hurry-Up, terwijl Bevo in de topper tegen OCI-Lions een complete off-day had: 34-17. Afgelopen week herstelde de ploeg uit Panningen zich enigszins door met 37-22 van het Belgische Sasja HC te winnen. Door de recente nederlagen is voor Bevo deelname aan de Final 4 van de BENE-League in gevaar gekomen. Lions heeft inmiddels een gat van vier punten geslagen, terwijl Green Park Aalsmeer het alleen nog op doelsaldo moet afleggen.

Noodzaak
Ook KRAS/Volendam heeft een matige serie achter de rug. Daar waar eerst Wematrans/Quintus eenvoudig opzij werd gezet (21-35) verloren de Volendammers de daaropvolgende wedstrijden met minimale verschillen van HC Visé BM (31-32) en Handbal Tongeren (26-25). Het verschil met de top vier van de competitie is hierdoor opgelopen tot drie punten. Ook Sporting NeLo hijgt inmiddels in de nek, met slechts een punt achterstand. Om de eigen hoop op deelname aan de Final 4 in leven te houden moet er morgen dan ook gewonnen worden van Bevo.

De wedstrijd begint om 19 uur in sporthal Opperdam.
Klik hier voor de livestream!