Team rond Garage Kil/Volendam steeds completer

vrijdag 04 oktober 2019

Een team in de eredivisie krijgen en houden is een zware taak. Hier zijn veel handen voor nodig. Daar waar de belangen van de selectie vorig jaar nog door een kleine groep werd gedragen, staat er inmiddels een voltallig team achter de kersverse Eredivisionist.

Organisatorisch houden er zich veel mensen specifiek met de selectie bezig. Hier zijn onder meer Jan Schilder, Deniece Feijen, Joost Ooms, Dennis van Royen, Margriet Daman en haar kassaploeg, de marketingcommissie dames en de sponsorcommissie dames bij betrokken. Op technisch vlak bestaat dit team momenteel uit hoofdtrainer Ruud van den Broeck, assistent trainer Bozidar Zorko, krachttrainer van Gympact Timo de Jong, looptrainer Timo Beemster, keeperstrainer Martijn Cappel en sinds vandaag ook weer Pim Ligthart.

Terug bij technische staf
De voormalig handballer Ligthart stopte na afloop van het vorige seizoen als assistent-trainer van de damesselectie, maar keert nu in een ondersteunende functie terug bij de technische staf.

Met de terugkeer van Ligthart is de organisatie achter Garage Kil/Volendam andermaal uitgebreid. “Het bestuur is verheugd met zijn terugkeer”, vertelt technisch bestuurslid Joost Ooms. “Pim gaat een belangrijke schakel worden tussen de organisatie, via Jan Schilder en de technische staf onder leiding van Ruud. Pim’s toevoeging wordt breed gedragen en we zijn blij met zijn toevoeging aan de opgebouwde organisatie. Samen zorgen zij en wij ervoor dat Garage Kil/Volendam optimaal kan presteren in de Eredivisie”.

Foto: Fred Mol