Mrsulja en Curic gaan op zoek naar volgende stap

dinsdag 11 juni 2019

Igor Mrsulja en Zarko Curic spelen komend seizoen niet meer in het oranje van HV KRAS/Volendam. De handballers uit Oost-Europa gaan op zoek naar een volgende stap in hun carrière en krijgen daarbij alle mogelijke ondersteuning van KRAS/Volendam.

De 24-jarige Mrsulja kwam in 2017 over van Partizan Belgrado en ontpopte zich in Volendam tot een belangrijke speler. Zo was de Servische middenopbouwer afgelopen seizoen met 87 doelpunten nog de topscorer van KRAS/Volendam in de BENE-League. Ook buiten het veld liet Mrsulja zich gelden in het vissersdorp. Zo gaf hij regelmatig trainingen aan jeugdteams, sprong hij vaak bij in de kantine van sporthal Opperdam en sprak hij zelfs een aardig woordje Nederlands.

Curic zette afgelopen zomer voor het eerst voet op Volendamse bodem. De Kroatische midden- en linkeropbouwer kwam over van het Macedonische Pelister Bitola. Eerder speelde hij in zijn vaderland voor RK Dubrava Zagreb. De 26-jarige Curic maakte veel speelminuten voor KRAS/Volendam en leverde met sterk spel een belangrijke bijdrage aan de gewonnen bekerfinale in het Topsportcentrum Almere.

Beide spelers verlaten Volendam met de NHV Beker en een tweede plaats in de Eredivisie op zak. KRAS/Volendam wenst beide heren het allerbeste voor de toekomst!

Foto: FotoReza