Neeft zwaait af als hoofdtrainer Garage Kil/Volendam

zaterdag 04 april 2020

Mark Neeft wordt komend seizoen niet de nieuwe hoofdtrainer van Garage Kil/Volendam. Neeft stapte een paar maanden terug in als interim-trainer van het Volendamse damesteam. Onder zijn leiding zette de ploeg een grote stap richting handhaving in de Eredivisie en bereikte het de halve finales van de NHV Beker. Het seizoen kwam echter vroegtijdig ten einde door de maatregelen tegen het coronavirus. 

Ferwerda: ‘Heel fijne man’
HV KRAS/Volendam is Neeft dankbaar voor zijn inzet en grote bijdrage aan de dameshoofdmacht. Ook Jacky Ferwerda, aanvoerder van Garage Kil/Volendam, heeft lovende woorden. “Mark zorgde er al snel voor dat het positieve gevoel terugkeerde in het team. Daarnaast is hij ook een heel fijne man om mee te werken. Voor hem is het natuurlijk jammer dat hij niet met ons door kan gaan, maar we gaan er vanuit dat er een mooie uitdaging op zijn pad zal komen.”

Neeft: ‘Veel plezier in gehad’
Het dameshandbal was voor Neeft een nieuwe, maar vooral interessante ervaring. “Ik heb altijd veel interesse in het dameshandbal gehad, maar had er nog niet in gewerkt. Wat ik ook verwachtte is uitgekomen; dit past ook goed bij mij. Het is jammer dat de club besluit een andere weg in te slaan, maar ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad.”

De technische commissie van KRAS/Volendam heeft een nieuwe trainer bereid gevonden om de rol van hoofdtrainer op zich te nemen. Meer informatie volgt binnenkort.