40e HV KRAS/Volendam Koningsdag Rommelmarkt

40e HV KRAS/Volendam Koningsdag Rommelmarkt

dinsdag 18 april 2023

Traditiegetrouw zal handbalvereniging KRAS/Volendam dit jaar weer een Koningsdag rommelmarkt organiseren. Donderdag 27 april aanstaande staat het vrijwilligersteam van HV KRAS/Volendam weer paraat om jullie te ontvangen op de 40e editie van de grote Koningsrommelmarkt in Sporthal de Opperdam aan de Heideweg 4 in Volendam.

Een veelheid aan artikelen ligt op de koopjesjagers te wachten. Van boeken en platen tot kerstartikelen. Van splinternieuwe decoratiespullen tot meubilair. Van kleding tot keukengerei en tv’s! En uiteraard ook veel voor de verzamelaar. Kortom, sla je slag!

Maar heb je niets nodig, dan nog is een bezoekje aan de Opperdam meer dan de moeite waard. Er is volop gezelligheid en er wordt een grote loterij gehouden met werkelijk prachtige prijzen. Verder wordt voor de kinderen een springkussen opgebouwd en staat clown Appie weer klaar om de jeugd te vermaken!

Ben je hongerig of dorstig geworden door het geslenter langs de vele kramen met allerlei uiteenlopende artikelen, dan staat de kantine voor jullie open om iets te eten of te drinken.

Precies om 10.00 uur gaan de deuren van de Opperdam aan de Heideweg open. We zien iedereen graag op dit traditionele feest!