Administratiekantoor Runderkamp verlengt sponsoring tot 2024!

Administratiekantoor Runderkamp verlengt sponsoring tot 2024!

dinsdag 28 februari 2023

Administratiekantoor Runderkamp is inmiddels niet meer weg te denken als sponsor van HV KRAS/Volendam. Naast hun trouwe sponsorschap zijn de firmanten van het administratiekantoor graag geziene gasten in de businessclub. Ook voor de komende twee seizoenen heeft het bedrijf besloten hun sponsoring te verlengen!

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is blij met de verlenging: “Bij sommige sponsoren spat de liefde voor het handbalspelletje ervan af. Bij de betrokken mensen van Administratiekantoor Runderkamp is dat ook zeker het geval. Ze zijn veel in de Opperdam te vinden en steunen de teams door dik en dun! We zijn dan ook zeer blij dat ze hun steun wederom met twee jaar verlengen!”

Met hun jarenlange kennis en ervaring in de administratie en belastingzaken, werken ze voor zowel kleine ondernemers als het MKB. Ze geven advies, ondersteuning en hulp bij het opzetten van uw administratieve bedrijfsvoering en verzorgen naar wens de volledige financiële administratie. Via een klantenservice systeem kunt u bij ons ook online boekhouden, zodat ze u van alle gemakken voorzien.

Kijk voor meer informatie over Administratiekantoor Runderkamp  op de website van de organisatie. https://www.administratiekantoorrunderkamp.nl/