Afzwaaiende spelers zaterdag te zien op de Livestream

Afzwaaiende spelers zaterdag te zien op de Livestream

woensdag 26 mei 2021

Al enige tijd is bekend dat een aantal Heren 1-spelers van HV KRAS/Volendam komend seizoen niet in Volendam spelen. Jorn Smits maakte de overstap naar TTL Holstebro in Denemarken, Erik Blaauw maakt de overstap naar JD Techniek Hurry Up. Tom Zwarthoed gaat zich verder gaat ontwikkelen in het buitenland bij het Duitse TV Cloppenburg. Stefan Schilder neemt ook een stapje terug van het hoofdpodium van HV KRAS/Volendam en is zelf nog in beraad over zijn toekomst. 

Ook clubman Diego Jacobs zal volgend seizoen een stapje terug doen, door niet meer bij het eerste team te spelen. ‘Ik zit al jaren bij de club. Ik voel me dan ook thuis bij HV KRAS/Volendam. Ik ben inmiddels 31 en ik heb fantastische dingen meegemaakt. Mijn hart is dan ook bij de club, maar het vol gaan voor heren 1 zit er voor mij niet meer in.’ Aldus Diego.

‘Als de dag van gisteren kan ik me herinneren dat ik op jonge leeftijd met mijn moeder naar Volendam reed en mede door haar inzet zowat de hele opleiding heb mee mogen maken. Ik heb een kort uitstapje gemaakt naar Lions, maar kwam er daar snel achter dat HV KRAS/Volendam mijn club was. Als ik terugkijk op mijn carrière als speler ben ik niet ontevreden. Natuurlijk had ik het winnende doelpunt willen maken in de finales, maar dat is me niet gegund geweest. Ik wil dit moment even benutten om aan te geven dat men onderschat wat het niveau is van de BENE-League, het is hoog! Daar kom je niet zomaar tussen. Ik ben alle mensen van HV KRAS/Volendam erg dankbaar, ze hebben mij vaak geholpen wanneer ik het zwaar had en ik zal dat nooit vergeten’.  

In verband met de COVID-pandemie is het jammer genoeg niet mogelijk om een breed afscheid te organiseren wat normaal wel de traditie is. Desalniettemin wil HV KRAS/Volendam dit afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom worden aanstaande zaterdagavond na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Greenpark Aalsmeer (20:00 aanvang) de afscheidnemende spelers in het zonnetje gezet. Dit en de wedstrijd is natuurlijk LIVE te volgen via onze Livestream.

Voor de vertrekkende spelers: We hebben van jullie genoten! Het gaat jullie goed.