Autocrew de Groot/Jong Volendam pakt belangrijke punten

woensdag 30 maart 2022

Het tweede herenteam van Volendam heeft afgelopen zaterdag belangrijke punten gepakt tegen het V&L van oud Volendam coach Martin Vlijm. Daarmee heeft Volendam zichzelf een goede dienst bewezen en blijft het meedraaien in de middenmoot van de Eredivisie.

Net als de week ervoor tegen Havas kenmerkte de wedstrijd zich in het begin door het missen van veel vrije kansen aan de Volendamse kant. Maar ditmaal was er wel een groot verschil, de Volendammers bleven vechten en in de dekking stond er een hardwerkende ploeg met goede keepers daarachter. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op en nadat in de tweede helft de wedstrijd even de verkeerde kant op dreigde te gaan rechte de volendamse ploeg de rug. Geholpen met een aantal fraaie reddingen van Michiel van Gils kon de aanval de score uitbouwen en stond er uiteindelijk een mooie 29-23 op het scorebord. Lachende gezichten bij de Volendammers die hun prima spel nu ook weer eens beloond zagen worden met een overwinning. Dat dit bovendien op een ploeg was van wie in de heenronde nog verloren werd smaakte daarmee extra lekker.