Autocrew de Groot/Volendam geeft te weinig voor een overwinning op Havas H1

maandag 01 november 2021

Afgelopen weekend stond voor de mannen van Autocrew de Groot/Volendam een thuiswedstrijd tegen Havas Heren 1 op het programma. Mede door wat blessureleed deden een aantal oudgedienden mee aan de kant van de Volendammers. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en wist al gauw een voorsprong van 2 punten te pakken. Het duurde echter niet lang voordat Havas het verschil had weggespeeld en zelf de leiding nam. Door heel slordige afrondingen van de oranjehemden, lukte het ze niet om weer op voorsprong te komen en gingen ze rusten met een verschil van vijf punten in het voordeel van Havas.

Na de onderbreking lieten de Volendammers hetzelfde spelbeeld zien. Op een kleine opleving halverwege de tweede helft na, waarin de thuisploeg iets wat wist in te lopen op de bezoekers, wisten de oranjehemden het niet meer spannend te maken. De scheidsrechter floot na 60 minuten speeltijd met een eindstand van 28-34 op het scorebord.