AutoCrew de Groot/Volendam wint laatste competitiewedstrijd tegen E&O

dinsdag 31 mei 2022

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van onze Heren 2 op het programma. Ze namen het in eigen huis op tegen E&O uit Emmen. Volendam begon de wedstrijd met de volgende spelers: Roy, Jelmer, Terry, Noah, Sil, Lars en Michiel op doel. Onze mannen waren gebrand om de laatste wedstrijd winnend af te sluiten. Ze schoten uit de startblokken en dit was te zien.

Volendam pakte vroeg in de wedstrijd al de voorsprong en sloeg na een aantal minuten spelen het eerste gaatje van 3 doelpunten. Mooi aanvalsspel waar de cirkelspeler van Volendam Lars van den Broek vaak gevonden werd. De dekking stond erg goed in samenwerking met de keeper Michiel van Gils werden er weinig goals geincasseerd en stond het na 20 minuten 10-6. Er werd veel door gewisseld en coach Martijn Cappel liet alle spelers hun minuten maken. Volendam ging de rust in met een voorsprong 17-15.

Uitgerust en wel kwam Volendam uit de kleedkamer voor de 2e helft. Het was duidelijk dat de wedstrijd nog niet binnen was. E&O bood veel weerstand en het was voor de toeschouwers een leuke en sportieve wedstrijd. Sam Gros stond 2e helft op doel en kon voor de thuisploeg nog de nodige ballen stoppen. De heren bleven ook de 2e helft koel en het koppie gebruiken. Wat eerder in het seizoen nog wel is mis ging. Volendam eindigt het seizoen winnend na een spannende wedstrijd met 31-30.